O nama

Naš je kamp mali obiteljski kamp i nalazi se na sjeverozapadnom rtu Dugog otoka koji je zaštićen i proglašen značajnim hrvatskim krajobrazom. Smješten među visokim borovima i tek zasađenim maslinama, čini miran kutak svijeta za sve one koji od odmora traže ono iskonsko.

Camp Kargita - Veli Rat - Dugi otok - CroatiaNa 8 000m/2 uređeno je 30 parcela od 70 do 100m/2 za prihvat oko 100 gostiju. Sve parcele još uvijek nisu natkrivene drvećem, no stabla su zasađena i vrijedno rastu kako bi našim gostima u budućnosti davala prijeko potreban hlad ljeti.

U kampu smo uredili sanitarni čvor s toplom i hladnom vodom primjeren za sve vaše potrebe. Potpuno opremljen sanitarni blok za dame i djecu je odvojen od onog za gospodu.

Tu je također i opremljen sanitarni blok za osobe s invaliditetom. Nadalje, tu su i 3 vanjska tuša i prostor za pranje posuđa. U sklopu kampa je i prostorija s perilicama za rublje i hladnjacima za naše goste. Sve parcele imaju priključak na električnu energiju napona 220v. Za vas smo uredili i 4 vanjska grilla kako biste bez straha od požara mogli sami pripremati sve grill delicije koje su na odmoru omiljene i popularne.

Ako vam se ponekad i ne da baš kuhati, pri ruci vam je i naš ugostiteljski objekt u kojem će te moći probati i neka od domaćih dalmatinskih jela, ali i ona koja su vam dobro znana. U debelom hladu uživajte uz jelo ili samo kavu i hladno ljetno piće, kako vam drago.

Za opskrbu svježim namirnicama ćemo se također za vas rado pobrinuti, no ako želite sami obaviti svoju dnevnu kupovinu, to možete učiniti u najbližem mjestu Veli Rat udaljenom 3 kilometra od nas.